Gratis Babypakker 2021

Gratis Babypakker

Se alle pakkene

Bokpakker Barn

Se alle pakkene

Til Mor

Se alle tilbudene

En nybakt mor fortjener alltid en liten påskjønnelse. På denne siden har vi samlet gode tilbud og gratisprøver som mor kan sette pris på. Og husk, hvis du ikke fikk barselsgave etter fødsel kan du alltid bestille en til deg selv. Vel fortjent!

Få fødselsboken gratis

Få fødselsboken gratis

Fødselsboken gir deg og partneren din all informasjon du trenger for å kunne forberede deg til den store begivenheten. Her blir dere ledet gjennom hele fødselsprosessen, og både du og partneren din får gode råd på veien mot det store øyebliket.

les mer
Få spedbarnsboken 2020 gratis

Få spedbarnsboken 2020 gratis

Sandviks forlag har gitt ut boken alle nybakte foreldre trenger! Boken gir en kjapp innføring i alt fra amming, bilsikring, søvn, ernæring, vekst, sykdom og oppdragelse. Boken er skrevet av 34 ledende eksperter på barn og babyer. Boken kan enkelt bestilles som paperback

les mer

Ofte stilte spørsmål

Er babypakkene virkelig gratis?

Mange lurer på om babypakkene som deles ut virkelig kan være gratis? Sannheten er at produsentene av spedbarnsutstyr ønsker at nybakte foreldre skal teste ut nettopp deres babyprodukter.  Er det gode produkter vil mange foreldre fortsette å bruke produktene.

Hvordan bestiller jeg?

Under de ulike babypakkene har vi lagt ved link til bestilling. Noen babypakker bestiller du på nett og henter i din nærmeste butikk, mens andre blir sendt til deg per post. Vi har laget denne siden slik at du raskt og enkelt kan bestille alle de babypakkene du ønsker.

Hva er velkomstpakker?

I oversikten har vi også tatt med velkomstpakker med lærerike babybøker der en får en gratis bokpakke og velkomstgave (mot at en betaler porto + bindingstid). Dette er en fin introduksjon til lek og læring da bokpakkene er tilpasset de ulike alders- og utviklingstrinnene for din baby.

Følg oss

Følg nyilivet.no på sosiale medier for oppdatering og gode tilbud til småbarnsforeldre

Facebook

Pinterest