Om oss

Gratis Babypakker

Se alle pakkene

i

Bokpakker Barn

Se alle pakkene

Til Mor

Se alle tilbudene

Nyilivet.no ble opprettet høsten 2020 for å hjelpe førstegangsfødende og nybakte familier til å få den beste starten på tilværelsen som småbarnsforeldre. Det er ikke til å stikke under en stol at det finnes et mylder av babyprodukter på markedet, og det kan ofte være vanskelig å finne ut hvilke produkter som er best for akkurat ditt barn. Heldigvis ønsker produsenter av babyutstyr og butikkjedene at alle skal få testet ut et bredt utvalg av  deres merkervarer og de har derfor satt sammen pakker med produktprøver som kalles babypakker. Babypakkene bestiller du raskt og enkelt via denne nettsiden og de må enten hentes ut på nærmeste butikk eller du vil motta babypakken i posten.

Vi håper denne nettsiden vil være til hjelp og glede for alle som venter et nytt hjertebarn i livet sitt. Masse lykke til med fødselen og den spennende barselperioden som venter.

Mona

Som småbarnsmor vet jeg hvor stressende det kan være med alt som må fikses før den lille drømmeprinsen eller prinsessa  kommer til verden. For å hjelpe andre førstegangsfødende med å forberede småbarntiden har jeg samlet alle de gratis babypakkene jeg har funnet på denne siden. -Klem Mona

faq

Disclaimer

Nyilivet.no selger ingen produkter selv. Vi henviser kun videre til gratis babypakker og annet innhold som er relavant for nybakte småbarnsfamilier. Spørsmål om innhold etc. i babypakkene må derfor rettes direkte til tilbyder/leverandør av babypakkene.

Tips om babypakker?

Har du tips om babypakker som burde være med i oversikten? Eller har din butikk/firma babypakker som deles ut til blivende småbarnsforeldre? Ta kontakt via e-post under så vurderer vi om din babypakke/tips er relevant for oversikten på denne siden.

Kan jeg reklamere her på siden?

Dersom du ønsker å reklamere for produkter som retter seg inn mot spedbarnsstell,  babyprodukter, barnefamilier eller lignende kan du kjøpe reklameplass på nyilivet.no. Ta kontakt via e-post under for pris/forespørsel om samarbeid.

Send oss en e-post

13 + 12 =