Gratis Babypakker 2021

Gratis Babypakker

Se alle pakkene

Bokpakker Barn

Se alle pakkene

Til Mor

Se alle tilbudene

Velkomsttilbud – Gratis Miffy First Light kaninlampe

nov 27, 2020 | Velkomsttilbud

Nå har du muligheten til å få den søte kaninlampen Miffy First Light som velkomstgave fra Bokklubben Barn. Dette er en bokklubb for barn som gir deg oversikten over de beste barnebøkene. Du tenker kanskje at det ikke er vits i å lese for små barn siden de enda ikke har noe språk? Ved å lese for babyen hjelper du til med utviklingen og språkløæringen. I tillegg kan det å lese for barne være en fin kveldsrutien som hjelper barnet med å forberede seg på en god natts søvn. Og det er noe som både mor og barn kan sette pris på.

Velkomstpakke Miffy First Light kaninlampe

Du forplikter deg ikke til noen kjøp ved å bli med i Bokklubben Barn. Du får derimot én gratis bok hvert eneste år i tillegg til velkomstgaven. Se alltid nettsiden til Bokklubben barn for flere spennende velkomsttilbud.

  • Gratis Miffy First Light kaninlampe
  • Du får også en gratis bok i året
  • 5 % bonus på alle kjøp
  • Medlemsbladet 20 til 28 ganger i året
  • Det er ingen kjøpeplikt, men du må stå som medlem i et år

Trykk på knappen under for å bestille din gratis velkomstpakke og få den søte Miffy First Light i velkomstgave. Du betaler kun frakt for velkomstpaken.

Sjekk ut flere gratis babypakker

Gratis babypakke fra Rema 1000

Rema 1000 tilbyr en gratis babypakke med produkter fra den anerkjente Lev Vel-serien. Babypakken inneholder 6 trygge babyprodukter som gjør hverdagen litt enklere for deg og for den nyfødte. Produkter er snille mot den lille og mot kloden

Libero klubben

Libero klubben gir ikke ut noen tradisjonell babypakke, men lar deg spare opp poeng for hvert kjøp av libero-bleier. Poengene kan byttes inn i finegaver i poengshoppen eller fotobok av barnets første år. I tillegg får medlemmene i Libero Klubben massevis av medlemstilbud, rabatter

Få spedbarnsboken 2020 gratis

Sandviks forlag har gitt ut boken alle nybakte foreldre trenger! Boken gir en kjapp innføring i alt fra amming, bilsikring, søvn, ernæring, vekst, sykdom og oppdragelse. Boken er skrevet av 34 ledende eksperter på barn og babyer. Boken kan enkelt bestilles som paperback

Gratis bleiebøtte fra Barnas Hus

Barnas Hus gir deg en gratis bleiebøtte fra Angelcare dersom du blir medlem i Barnas Hus kundeklubb. Det er helt gratis å bli medlemm i kundeklubben og du vil i tillegg til velkomstgaven motta 10 % rabatt på første kjøp samt månedlige medlemstilbud.

Gratis Babybox fra Apotek 1

Apotek 1 tilbyr en gratis babypakke som de kaller Babybox. Babypakken er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre og kan hentes f.o.m. 3 måneder før termin til 3 måneder etter at babyen er født. Pakken er satt sammen av nøye utvalgte produkter som du og ditt barn

Gratis babypakke fra KIWI

Nå får du Kiwi sin startpakke helt gratis. Dette er en babypakke som inneholder stelleprodukter til både baby og mor fra LilleGo´ og Libero. Pakken kan hentes ut fra 3 måneder før termindat til 1 måned etter fødsel. Babypakken bestilles raskt og enkelt på nettsiden til Kiwi

Skoringen babypakke

Skoringen har satt sammen en hyggelig liten babypakke til deg som har venter baby eller som nylig har fått en liten gutt eller jente. Babypakken består av nyttige gjenstander som du og din baby vil få bruk for den første tide. Innholdet i babypakken er blant annet myke koselige ting til