Gratis Babypakker 2021

Gratis Babypakker

Se alle pakkene

Bokpakker Barn

Se alle pakkene

Til Mor

Se alle tilbudene

Gratis Babybox fra Apotek 1

okt 19, 2020 | Gratis babypakker

Apotek 1 tilbyr en gratis babypakke som de kaller Babybox. Babypakken er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre og kan hentes f.o.m. 3 måneder før termin til 3 måneder etter at babyen er født. Pakken er satt sammen av nøye utvalgte produkter som du og ditt barn får bruk for i spedbarnsperioden. Det er også lagt ved noen godbiter til mor/far som gratis prøvetilbud på strømmetjeneste og et numer av magasinet Foreldre & Barn.

 

Apotek 1 gratis Baby Box

Innholdet i babypakken er levert av Libero, AVENT, Dermica, Mam og andre kvalitetsleverandører av babyutstyr. Dette er babyprodukter som er nøye testet og dermed er trygge og gode produkter til ditt nyfødte barn. Under har vi ramset opp innholdet i babypakken fra Apotek 1. Merk at innholdet i startpakken kan endre seg over tid. Se alltid nettsiden for oppdatert innholdsoversikt.

 • Libero Touch i størrelse 1 og 2
 • AVENT tåteflaske med antikolikksystem
 • Mam Supreme smokk 0-6 mnd
 • Dermica Baby tørre engangskluter
 • AVENT smokk
 • Nedela Purelan brystvortekrem
 • AVENT ammeinnlegg
 • Dermica Baby våtservietter
 • Bepanthen bleiesalve
 • Lifeline Care kosttilskudd
 • Viaplay 2 mnd gratis strømming
 • Gjensidige spedbarnsforsikring
 • Magasinet Foreldre & Barn

Trykk på knappen under for å bestille din gratis babybox, slik at du blir klar til den lille prinsen eller prinseessen kommer til verden.

Sjekk ut flere gratis babypakker

Gratis babypakke fra Rema 1000

Rema 1000 tilbyr en gratis babypakke med produkter fra den anerkjente Lev Vel-serien. Babypakken inneholder 6 trygge babyprodukter som gjør hverdagen litt enklere for deg og for den nyfødte. Produkter er snille mot den lille og mot kloden

Libero klubben

Libero klubben gir ikke ut noen tradisjonell babypakke, men lar deg spare opp poeng for hvert kjøp av libero-bleier. Poengene kan byttes inn i finegaver i poengshoppen eller fotobok av barnets første år. I tillegg får medlemmene i Libero Klubben massevis av medlemstilbud, rabatter

Få spedbarnsboken 2020 gratis

Sandviks forlag har gitt ut boken alle nybakte foreldre trenger! Boken gir en kjapp innføring i alt fra amming, bilsikring, søvn, ernæring, vekst, sykdom og oppdragelse. Boken er skrevet av 34 ledende eksperter på barn og babyer. Boken kan enkelt bestilles som paperback

Gratis bleiebøtte fra Barnas Hus

Barnas Hus gir deg en gratis bleiebøtte fra Angelcare dersom du blir medlem i Barnas Hus kundeklubb. Det er helt gratis å bli medlemm i kundeklubben og du vil i tillegg til velkomstgaven motta 10 % rabatt på første kjøp samt månedlige medlemstilbud.

Gratis babypakke fra KIWI

Nå får du Kiwi sin startpakke helt gratis. Dette er en babypakke som inneholder stelleprodukter til både baby og mor fra LilleGo´ og Libero. Pakken kan hentes ut fra 3 måneder før termindat til 1 måned etter fødsel. Babypakken bestilles raskt og enkelt på nettsiden til Kiwi

Skoringen babypakke

Skoringen har satt sammen en hyggelig liten babypakke til deg som har venter baby eller som nylig har fått en liten gutt eller jente. Babypakken består av nyttige gjenstander som du og din baby vil få bruk for den første tide. Innholdet i babypakken er blant annet myke koselige ting til